Tillbaka

Är du nyfiken på oss? Trivs du med att se dina projekt drivas fram tillsammans med ditt team? Har du erfarenhet som arbetsledare? Då vill vi gärna ha in din ansökan!

Arbetsledarrollen på byggservice innebär att du samordnar och driver det mesta själv tillsammans med hantverkarna, underentreprenörerna och kunden. Det innebär hela processen från att någon ringer och ber oss titta på ett byggprojekt till slutfakturering till kunden. Du har kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och våra egna hantverkare. Det är viktigt med planering av genomförandet såsom kommunikationen med hantverkarna och underentreprenörerna samt material-, tid- och produktionsplanering kring ofta korta projekt. Tjänsten är på byggservice i nordvästra skåne, men mestadels i Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har läst till byggnadsingenjör på högskolan eller har en bakgrund inom byggproduktion som arbetsledare. Det är fördel om du har gått en yrkeshögskoleutbildning eller likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet från arbetsledarrollen inom något byggföretag eller liknande.

Du är engagerad och driven och har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du inser vikten av god planering, struktur och ordning och reda. Du gillar att driva projektet framåt tillsammans med ditt byggteam till ett projekt med nöjd kund. Du är bekväm i ledarrollen och med att fatta beslut.

Då vi arbetar mycket med digitala verktyg och programvaror ser vi gärna att du har datorvana och inte känner dig främmande för att använda datorn och telefonen som verktyg. Våra arbetsorder, fakturering mm hanteras i webbaserad miljö eller som applikation.

Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar, utvecklas och kunna påverka och bidra med förslag och lösningar inom projektets ramar. Vi arbetar med en platt och målstyrd organisation och det innebär att du är delaktig i beslut för projektet och gillar du att driva projekt tillsammans i ett team kommer du att trivas hos oss.

Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjat hos oss hoppas vi på att du ser det långsiktigt och vill växa och utvecklas med oss och vara en del av Byggmästar´n i skåne.

Du är välkommen att göra din ansökan och bifoga ditt CV genom att klicka på knappen ovan.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ingelsson (avdelningschef i Landskrona), 0418-49 13 40 eller vår personalavdelning Jeanette Nordström 040-60 66 360. För ytterligare information om oss, se vår hemsida www.rehnbygger.se.

SENASTE INLÄGGET