Tillbaka

Som platschef är du ansvarig för produktionens planering och framfart. Du jobbar i team tillsammans med en projektchef, arbetsledare och hantverkare.  Du har kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och våra egna hantverkare. Det är viktigt med planering av genomförandet såsom kommunikationen med hantverkarna och underentreprenörerna samt material-, tid- och produktionsplanering. Arbetsberedning och arbetsmiljö är ofta förekommande uppgifter, och ekonomistyrning gör du tillsammans med din projektchef. Tjänsten är på Malmö entreprenad och projekten är mestadels i Malmö med omnejd.

Vi söker Dig som har några års erfarenhet från produktionen som platschef. Du har gärna gått på yrkeshögskola inom byggproduktionsledning eller likvärdig utbildning, då har du troligtvis en bakgrund som hantverkare inom trä, betong eller liknande. Alternativt har du teknisk bakgrund med högskola som byggingenjör. Du känner till branschen och jobbar idag med liknande arbetsuppgifter.

Du är engagerad och driven och har en god samarbetsförmåga och social kompetens och inser vikten av god planering och ansvarskänsla. Du gillar att driva projektet framåt tillsammans med ditt byggteam till ett projekt med nöjd kund. Du är bekväm i ledarrollen och med att fatta beslut.

Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar, utvecklas och kunna påverka och bidra med förslag och lösningar inom projektets ramar. Vi arbetar med en platt och målstyrd organisation och det innebär att du är delaktig i beslut för projektet och gillar du att driva projekt tillsammans i ett team kommer du att trivas hos oss.

Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjar hos oss hoppas vi på att du ser det långsiktigt och vill växa och utvecklas med oss och vara en del av Byggmästar´n i Skåne.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Jolanta Simanaitiene (avdelningschef i Malmö), på 040-606 63 26.

Ansök via knappen ovan!

SENASTE INLÄGGET