Om oss

Rehn Byggers verksamhet består av traditionella byggentreprenader och byggservice, och våra kunder finns inom försäkringsbolag, industrier, bostadsrättsföreningar såväl som privata husägare.
Våra huvudsakliga tjänster omfattar renovering, om-, till- och nybyggnation.

Verksamheten är i huvudsak koncentrerad kring Båstad, Ängelholm, Höganäs och Helsingborg, med kontor i Ängelholm och Helsingborg.

Genom vår stora bredd kan vi leverera den kompetens och organisation som varje unik projekt kräver. Detta ger dig som kund en trygg, nytänkande och kunnig samarbetspartner.

 

Kostnadseffektivitet är vårt ansvar gentemot kund. ”Priskrig” är inte vår målsättning eftersom att det varken gynnar kund, kvalitet, miljö eller medarbetare. Vi ska i vårt arbete vara så nära kund som möjligt.

 

LÄS MER

Historia

Rehn Bygger är ett byggföretag med en stark förankring i bygden sedan 1982.
Företaget startades upp i Klas Rehns regi, för att 2003 förvärvas av familjen Sturk. Företaget har sedan dess verkat som ett oberoende entreprenadföretag i byggsektorn.

Juni 2020 förvärvades Rehn Bygger som dotterbolag i koncernen
Byggmästar´n i Skåne AB.

Ekonomi

Koncernen Byggmästar’n i Skånes omsättning under 2021 landade på 1,3 miljarder kronor, med en vinstmarginal på 8 %, vilket är koncernens bästa resultat någonsin! 

Rehn Bygger hade en omsättning på 117 miljoner kronor, och en rörelsemarginal på 2 %, vilket är en ökning mot tidigare år.